Manavgat Orman Yangını / Manavgat'taki orman yangını havadan görüntülendi, gökyüzü ... / Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını.

Manavgat Orman Yangını / Manavgat'taki orman yangını havadan görüntülendi, gökyüzü ... / Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını.. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

Antalya Manavgat'ta 4 farklı noktada orman yangını ...
Antalya Manavgat'ta 4 farklı noktada orman yangını ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı!

Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti.

Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

CHP'den Manavgat'ta çıkan orman yangını ile ilgili ...
CHP'den Manavgat'ta çıkan orman yangını ile ilgili ... from i.haber3.com
3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ...
Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ... from www.egehaber.com
Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". 1 day ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1 day ago · manavgat'ta büyük orman yangını: 1 day ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook